DORST

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kopje koffie of thee.

Naast de grote keuze uit frisdrank en wijnen hebben we een uitgebreide bierkaart met regelmatig wisselende speciaal en seizoens bieren.

Hieronder vindt u een overzicht van de bieren die we ten alle tijden in huis hebben.

  • DORST

  • High beer

   High beer

   Proef de lekkerste speciaalbieren

  • Karmeliet Tripel

   Karmeliet Tripel

   Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Karmeliet Tripel dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus.

   Volgens de Belgen is Karmeliet Tripel een van de meest schone bieren, oftewel een van de lekkerste bieren ter wereld!

  • Jopen

   Jopen

   Het verhaal begint in de veertiende eeuw als Haarlem uitgroeit tot een van de belangrijkste brouwerssteden van Nederland. Brouwerijen draaien op volle toeren en het gerstenat wordt in ‘Jopen’ (vaten van 112 liter) over het Spaarne vervoerd. Het bier is van uitstekende kwaliteit en wordt zelfs in het buitenland gedronken. Maar aan de roem komt een einde. In 1916 sluit de laatste Haarlemse brouwerij haar poorten.

   We nemen een sprong naar begin jaren negentig van de vorige eeuw. De voorbereidingen voor de festiviteiten van het 750-jarig bestaan van Haarlem zijn in volle gang. De stichting Haarlems Biergenootschap dient een plan in om het Haarlemse bier terug te brengen. In het stadsarchief worden recepturen uit 1407 en 1501 gevonden en het bier wordt gereproduceerd. En… de brouwsels zijn een genot om te drinken. Met het jongste bier, Hoppen, wordt op 11 november 1994 het feestjaar ingeluid. Het begin van Jopen!

   Jopen, van lokaal bier naar bier van wereldformaat.

   Proost!

  • Jupiler

   Jupiler

   Mannen weten waarom… Zij die actief en avontuurlijk zijn ingesteld hebben Jupiler al ontdekt..  Zij die houden van een gezellige avond met vrienden, genietend van een goed glas pils, weten wat ze willen: Jupiler!

  • Leffe

   Leffe

   Genieten van het leven

   Leffe is 's werelds bekendste Belgische abdijbier en marktleider in het abdijbiersegment. Leffe is een rijk en toegankelijk speciaalbier voor de echte fijnproever. Het unieke en uitgesproken karakter van Leffe geeft inhoud aan een inspirerend moment of een goed gesprek. Ook wordt Leffe steeds vaker aan tafel met maaltijden gedronken.

  • Hoegaarden

   Hoegaarden

   Het enige échte witbier

   Hoegaarden is het échte witbier. Het is een kwaliteitsmerk met een uitstekende smaak. Hoegaarden wordt graag gedronken door zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Hoegaarden biedt een moment van pure ontspanning in het hectische leven van vandaag. Bijvoorbeeld op een zonovergoten terras.

  • Corona

   Corona

   Corona, officieel Corona Extra, is een Mexicaans biermerk van brouwerij Grupo Modelo. Het heeft een alcoholpercentage van 4,5% en heeft een lichte kleur.

    

  • Goose Island

   Goose Island

   Goose Island is een brouwerij uit Chicago, Illinois, welke ooit begin als een brouwerscafé in 1988.